The core of Natuzzi Editions is you! Најважни за Natuzzi Editions сте вие!

Ви нудиме удобни седечки гарнитури од најновите модни трендови и дизајни. Во разноликата понуда ќе пронајдете соодветни производи по вашиот вкус и стил на живот. Седечките гарнитури Natuzzi Editions ги дизајниравме мислејќи на вас. По стил тие се класични, модерни, спортски, модуларни и динамични.

Кој не би посакал да купи намештај кој вреди за своето име. Од година во година групацијата Natuzzi е синоним за удобност, убавина, дизајн и позната е по преданоста кон корисниците на своите производи и своите партнери.

Pasquale Natuzzi, главен дизајнер на Natuzzi Group 2008 година стана член на здружениоето “American Furniture Hall of Fame”. Pasquale Natuzzi е првиот не-амерички дизајнер кој ја примил престижната награда “Effie”

Pasquale Natuzzi